A Kaizen Pro csapatának titka a valódi sokszínű egyéniségek által képviselt komplex tapasztalat- és tudáscsomag, amely a gyártástól kezdve az irodán át egészen a szolgáltatásokig terjed. Eredményeink az elmúlt évek kemény munkájának gyümölcse, amelyet tréningeken és posztgraduális egyetemi képzések keretében is továbbadunk. Csapatunk tagjai elkötelezettek nem csak ügyfeleink, de önmaguk folyamatos fejlesztésében is.

Ismerje meg csapatunk szakértőit!

A gembától
a katedráig

Kosztolányi János

vezető lean tanácsadó és tréner, ügyvezető

A Kaizen Pro, a Plantifier és a BME Lean szakmérnök képzés alapítója. A Lean szótár, az Útmutató a lean gyakorlati alkalmazásához szerzője, számos lean témájú könyv lektora, szakmai konferenciák rendszeres előadója és mentora, a Műegyetem Kiváló Oktatója. 17 éves folyamatfejlesztési tapasztalata TPS alapokon nyugszik. További infók…

Schwahofer Gábor

vezető lean tanácsadó és tréner

Közel egy évtizedes termelésirányítói tapasztalata TPS alapokon nyugszik. Ez biztosítja a sikeres bevonáson alapuló lean átalakulást, és majdani fenntartást az erős elkötelezettség kialakításával. Több lean témájú könyv társszerzője.

Kesztler Róbert

vezető lean tanácsadó és tréner

A Lean Design Akadémia, a LeanDesign.hu, az eLEAN.hu alapítója. 20 év gyártási tapasztalattal rendelkezik, szakmai karrierje a folyamatmérnöki pozíciótól a lean igazgatói pozícióig haladt. 15 év lean bevezetési tapasztalat, több lean könyv írója és kiadója, tanulmányok Amerikában és Japánban, Porsche módszertan hazai képviselője és oktatója.

Bereczki Gábor

lean tanácsadó és tréner

Mikrovállakozásnál 8 év kereskedelmi, gyártási, pályázatírási és minőségbiztosítási tapasztalat, 3 év multinacionális környezetben, mint termelés tervező, SAP folyamatfejlesztő és belső tréner, több mint 50 Excel Makró programot írt már, 2 éve a BME lean szakmérnöki képzés oktatója.

Fésüs Norbert

logisztikai rendszertervező, lean tanácsadó és tréner

Norbert 2011 óta foglalkozik lean folyamatfejlesztéssel és logisztikai rendszerek tervezésével, optimalizálásával. 2014 óta egyetemi oktató és tréner, több száz órányi tapasztalattal a háta mögött. A hard skillek (lean és logisztika) mellett kiemelten foglalkozik a soft skillek (időgazdálkodás, prezentációtechnika, coaching) tudásmegosztásával is. A BME Lean folyamatfejlesztő szakmérnök képzés oktatója, és mentora. Az MLBKT Lean Tagozatának tagja. Jelenleg business coaching és online marketing irányban képzi tovább magát.

Nika Tamás

lean tanácsadó és tréner

7 éve foglalkozik lean szemlélettel. Folyamatfejlesztői és lean tréneri 
tapasztalatait több multinacionális vállalatnál is megfordulva szerezte, 
miközben megválasztották az MLBKT Lean Tagozatának vezetőjének, és oktat 
a BME lean posztgraduális képzésében is.

tamas.nika@kaizenpro.hu
+36 20 543 9331

Seres Richárd

lean tanácsadó és tréner

8 év folyamatfejlesztés termelési és irodai környezetben, széleskörű szakmai tapasztalat vezető szintig, MLBKT lean tagozatának projektvezetője, BME lean szakmérnöki képzés gyakorlati oktatója, 5 év termékfejlesztés, 10 év gyártási tapasztalat.

CEGOS Zrt.

stratégiai partner a szervezetfejlesztés területén
Több mint 20 éve az egyik legnagyobb szervezetfejlesztéssel foglalkozó tréning- és tanácsadó cég hazánkban. A világban a cégcsoport 50 országban van jelen. Tapasztalatuk és tudásuk kiválóan támogatja a lean bevezetését, a változásmenedzsment-, illetve a vezetői képességek hatékony fejlesztésével. A specialitásaik közé tartozik az egyének, csapatok és az együttműködés harmonikus fejlesztése.

Mi is szívesen megismernénk Önt.
Keressen meg bennünket.

+36 70 413 2990

janos.kosztolanyi@kaizenpro.hu