Cégünk

A KAIZEN PRO Kft-t egy japán gyártó vállalat négy, termelési rendszerek fejlesztésével foglalkozó szakembere alapította 2009 tavaszán. A cég tevékenysége azzal a fő célkitűzéssel indult, hogy a világszerte nagy népszerűségnek örvendő lean módszertant megismertesse a hazai vállalatokkal, és hozzá segítse ezen vállalatokat a folyamatos fejlődéshez, méghozzá az eredeti, japán forrásból származó tudás megosztásával.

Oktatási és tanácsadási tevékenységünk mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megragadjuk a tudásmegosztás minél több lehetőségét. Ennek érdekében igyekszünk elérhetővé tenni az angol nyelvű könyvekben lévő tudást, azok fordításával és kiadásával; megjelentettük, és ingyenesen elérhetővé tettük a szakma magyar nyelvű szótárát; továbbá interneten megtekinthető ingyenes szakmai videók készítésével és publikálásával segítjük elő a hazai lean szakma erősödését. Ezen kívül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen önálló lean tantárgy keretében oktatjuk a következő generáció mérnökeit, valamint megragadjuk a konferenciák által kínált lehetőségeket is a tudás megosztására. Legújabb tudásmegosztó vállalkozásunk a 10 részes Zsebedben a lean sorozat megírása és kiadása. Megalapítottuk, és szakmailag koordináljuk a Műegyetemen a Lean szakmérnök képzést.

Az utóbbi években elsősorban gyártó vállalatoknál végeztünk oktatási és tanácsadási tevékenységet, de elégedett ügyfeleink között a szolgáltató szektorban tevékenykedő cégek is találhatóak. A multinacionális cégeken kívül kis- és középvállalkozásoknál is bizonyítottuk az alkalmazott módszer hatékonyságát és tanácsadóink képzettségét.